2 фебруар 2017 ДРАГИЦА ПЕРОВИЋ НА ЧЕЛУ СО КОТОР

Home/aktuelnosti/2 фебруар 2017 ДРАГИЦА ПЕРОВИЋ НА ЧЕЛУ СО КОТОР

2 фебруар 2017 ДРАГИЦА ПЕРОВИЋ НА ЧЕЛУ СО КОТОР

Предсједница Демократске српске странке и одборница Демократског фронта Драгица Перовић тајним гласањем изабрана је за предсједницу Скупштине општине Котор.

“Свим својим бићем ћу се трудити да локални парламент као значајни дио локалне власти буде у функцији бољег живота нас Которана, да буде у функцији закона и законитости, да заживи институт слободне столице али и не само то – искрено ћу се залагати да локални парламент буде прави и ефикасни законодавни сервис извршној власти у функцији враћања повјерења грађана. Институт смјењивости власти није смак свијета и лекција из неког уџбеника, а у то ће се грађани ускоро и увјерити. Млади, образовани и некомпромитовани кадрови којима ми – нови конституенти власти располажемо су реална снага и потенцијал који ме у то увјеравају” – поручила је, поред осталог, Перовић.
Толеранција и поштовање различитости је, истиче Перовић, дубоко укоријењена у нама. “Зато драги грађани, без обира на ваше, вјерско, национално и политичко опређељење – за све ваше проблеме за које мислите да је рјешење могуће наћи у локалном парламенту – врата Скупштине општине Котор су широко отворена. Позивам и све своје колеге у градском парламенту на тимски рад, да сви скупа домаћински бринемо о Котору на начин што ћемо високим степеном сагласности доносити квалитетне одлуке и акта којима ћемо унаприједити наш град. Котор то заслужује, а то од нас очекују и грађани и ми их не смијемо изневјерити” – рекла је Перовић.
Кандидат за предсeдника Скупштине општине Котор је био и одборник ДПС Жељко Аврамовић.
За Драгицу Перовић је гласало 17 од 33 присутна одборника.

By | 2017-08-16T07:18:31+00:00 February 2nd, 2017|aktuelnosti|Comments Off on 2 фебруар 2017 ДРАГИЦА ПЕРОВИЋ НА ЧЕЛУ СО КОТОР