Николић : Класична злоупотреба полиције и тужилаштва у случају Раичевић- Живковић

Home/aktuelnosti/Николић : Класична злоупотреба полиције и тужилаштва у случају Раичевић- Живковић

Николић : Класична злоупотреба полиције и тужилаштва у случају Раичевић- Живковић

Демократска српска странка најоштрије осуђује хапшење уредника портала ИН4С и Борба Гојка Раичевића и Дражена Живковића и то зато што су радили свој посао. Ово је класична злоупотреба полиције и тужилаштва, а за потребе ове власти која, након увођења, практично, диктатуре жели да забрани и најобичнији пренос информација. Полиција и тужилаштво су се забринули и новинаре ухапсили због тога што би, наводно, њихово писање изазвало панику. А да ли панику изазива управо овакво понашање полиције, тужилаштва као и оних који су издали такво наређење.
ДСС посебно упозорава да се ради о уредницима српских медија којих је, због огромне репресије власти, ионако мало. Питамо се да ли је ово заиста уобичајена реакција полиције и тужилаштва на неко сумњиво дјело или је, оно што ми вјерујемо, из досадашњег искуства са овом влашћу, координисана акција смишљена да се дисциплинују опозициони медији и да власт изврши додатан притисак на народ који им се, у стотинама хиљада грађана, већ двадесетак дана појављује на улицама.
Жалимо што и даље нема реакције тзв. цивилног друштва, НВО, као и представника међународне заједнице у Црној Гори. Демократска српска странка још једном позива да се престане са хапшењем новинара због објављивања информација или због наводних сумњи на неко кривично дјело, а које су и више него на стакленим ногама.
На крају, остаје нам да закључимо да су последња дешавања круна вишедеценијске владавине Демократске партије социјалиста и њеног предсједника Мила Ђикановића који по својој природи нису могли да донесу ништа друго изузев пљачку, отимање , репресију, корумпираност и као своју последњу фазу, напад на Бога. 

     Потпредсједник ДСС

      Матија Николић

By | 2020-01-13T13:52:10+00:00 January 13th, 2020|aktuelnosti|Comments Off on Николић : Класична злоупотреба полиције и тужилаштва у случају Раичевић- Живковић

About the Author: