Божићна честитка предсједнице ДСС Драгице Перовић

Home/aktuelnosti/Божићна честитка предсједнице ДСС Драгице Перовић

Божићна честитка предсједнице ДСС Драгице Перовић

       Митрополиту Црногорско приморске митрополије, г-дину Амфилохију, свештеницима Српске православне цркве у Црној Гори и православним вјерницима, најсрдачније честитам најрадоснији хришћански празник Дан Христовог рођења!  

          Нека прослава овог великог хришћанског празника у духу народних обичаја и вјерске традиције послужи духовној обнови, и међусобном уважавању . Нека овај празник донесе још више разумијевања међу људима, подстакне и оснажи врлине мира и солидарности у данашњем свијету великих изазова, а у домове унесе љубав, здравље и породичну срећу!

              Искрено желим да Божић, празник љубави и свјетлости, који подсјећа на важност међусобног поштовања, повјерења и разумијевања, сви скупа проведемо у миру и радости са својим породицама и пријатељима и да се дух слоге и договора, који краси овајпразник, пренесе и на све дане који предстоје!

           Свима онима који славе Нову годину по старом Јулијанском календару, најсрдачније честитам предстојећу Нову годину, са жељом за добро здравље, срећу, лични и породични просперитет. 

                           „ МИР БОЖИЈИ – ХРИСТОС СЕ РОДИ

 

                                                                                            Предсједница

                                                                                         Драгица Перовић

By | 2020-01-06T07:11:09+00:00 January 6th, 2020|aktuelnosti|Comments Off on Божићна честитка предсједнице ДСС Драгице Перовић

About the Author: