ООДСС Котор: Достојанство и морални кодекси СДП имају двоструке аршине

Home/aktuelnosti/ООДСС Котор: Достојанство и морални кодекси СДП имају двоструке аршине

ООДСС Котор: Достојанство и морални кодекси СДП имају двоструке аршине

РЕАГОВАЊЕ НА САОПСТЕЊЕ

ОО СДП КОТОРА

             Људи моји је ли могуће да се ОО СДП Котора уопште оглашава у поводу континуираног правног насиља и хајдучије, која се спроводи у Скупштини Општине Котор, по децембарском сценарију из државног парламента, склепаног од господе Ранка Кривокапића и  ЖељкаАпрцовића?!

            Је ли уопште могуће, да се из тих клупа неком дијелелекције и нуди лични примјер из достојанства  “након остварења историјских циљева” и  ставља  у исту раван сакорумптивнохајдучким отимањем највиших локалних функција, са прекрајањем изборне воље и  предаје властиДПС-у, уз тврдње да је у питањуобесмишљавање спина о наводном договору СДП са ДПС-ом”?!

            Да, могуће је када је ова морална громада у питању! Овој политичкој величини је својствено да праве подјеле, а националне посебно, јер је то услов и смисао њиховог политичког битисања, баш као што су својевремено позивали да се и српски језик учи по кућама. Стога, најновије позивање на српство Драгице Перовић, од странеОО СДП Котора,  поздрављамо! Ово зато, јер ДрагицаПеровић је вишегодишња Предсједница ДемократскеСрпске Странке (ДСС) у ЦГ, аутентичне странке српског народа у Црној Гори и драго нам је што је коначно видите баш онако како се она у народу препознаје и наравно како се она свуда и на сваком мјесту јавно декларише!

                Толико о српству Драгице Перовић. Мало, али слатко!  Него да ми из ОО ДСС Котораприупитамо ОО СДП Котора,  шта би и да ли сте из свог чланстваискључили одборника Горана Бргуљана, који је, заједно саодборницом Бруном Лончаревић, 24 – ог априла, гласао заОдлуку о разрјешењу предсједника Владимира Јокића, којуодлуку је 7 јуна поништио Управни суд ЦГ? Ако нисте шта чекате, или можда ваше достојанство и морални кодекси имају дупле аршине?

            За сада толико од нас, до следећег јављања!                      

                                                                                                         Општински одбор

                                                                                           Демократске српске странке (ДСС)

                                                                                                                   Котора

By | 2019-07-16T12:31:34+00:00 July 8th, 2019|aktuelnosti|Comments Off on ООДСС Котор: Достојанство и морални кодекси СДП имају двоструке аршине

About the Author: