Перовић: Увијек смо били чврст опозициони субјект у борби против овакве власти и зато платили огромну цијену

Home/aktuelnosti/Перовић: Увијек смо били чврст опозициони субјект у борби против овакве власти и зато платили огромну цијену

Перовић: Увијек смо били чврст опозициони субјект у борби против овакве власти и зато платили огромну цијену

   Човјеку је увијек драго када му се јаве стари пријатељи, а посебно када га се сјете и стари политички противници. Тада зна да је на добром путу. СДП се ових дана вратио на фабричка подешавања и просто се пробудио из опозиционе коме у коју је запао. Толико им је пријао њихов опозициони стаж од двије- три године, а у који су ушли, наводно из принципа, да су једва чекали прву прилику да прљавом политичком игром и продајом својих одборника издају грађане Котора и Црне Горе. Толико о њиховом патриотизму и црногорству са великим Ц. И наравно чим се СДП врати у власт, главна мета су му српски народ и Демократска српска странка.

     Сва СДП-ова хашка наклапања, о којима су писали у саопштењу, наводно критикујући политику Демократске српске странке, воде само до њихових безочних ДПС преклапања и пуних џепова којима касније увјеравају грађане да су, ето они вазда били у праву и поштени?! Овај пут све су о себи сами рекли, док сви чекамо да ДПС постизборном крађом и манипулацијама, које не би могао урадити без СДП-ових которских одборника, на челу са Ранком, преузме још једну опозициону општину. Ово је флагрантно кршење изборне воље грађана, јер су одборници досадашње власти у Котору потписали и јавно се заклели да неће у власт са ДПС!

     А што се тиче даљег СДП-овог политичког наклапања, које наравно увијек води ДПС преклапању, ДСС остаје на позицијама заштите интереса српског народа, као и свих оних грађана који са нама дијеле моралне, демократске и политичке вриједности. Увијек смо били чврст опозициони субјект у борби против овакве власти и зато платили огромну цијену. За разлику од СДП-а који увијек такву цијену папрено наплати. 

      А, што се тиче патриотизма Драгице Перовић – недвосмислен је! Константна вертикала, са јасним background и чистим инпутом за future ground политичког дјеловања. И на крају, кад СДП овако лијепо моралише и  образлаже причу о портпаролима, Драгици Перовић и ДСС-у је част да буде портпарол српског народа, као што и знамо да СДП чезне и живи за дан да се врати функцији гласноговорника овог режима на челу са Милом Ђукановићем и његовим коалиционим партнерима. 

                                                         Предсједница СО Котор и предсједница ДСС-а                     

                                                                   Драгица Перовић                                                                         

By | 2019-05-27T09:28:34+00:00 May 27th, 2019|aktuelnosti|Comments Off on Перовић: Увијек смо били чврст опозициони субјект у борби против овакве власти и зато платили огромну цијену

About the Author: