ОБРАЋАЊЕ ДРАГИЦЕ ПЕРОВИЋ Предсједнице ДСС-а на Конгресу Демократа ЦГ

Home/aktuelnosti/ОБРАЋАЊЕ ДРАГИЦЕ ПЕРОВИЋ Предсједнице ДСС-а на Конгресу Демократа ЦГ

ОБРАЋАЊЕ ДРАГИЦЕ ПЕРОВИЋ Предсједнице ДСС-а на Конгресу Демократа ЦГ

ОБРАЋАЊЕ ДРАГИЦЕ ПЕРОВИЋ

Предсједнице ДСС-а на Конгресу Демократа ЦГ

 

Поштовани пријатељи, из Демократске Црне Горе, поштовани  г-дине Бечићу –  поздрављам вас у име Демократске српске странке, посебно поздрављам вашу младост, која буди наду свима нама да ћемо, сви заједно успјети да ослободимо Црну Гору од стега и диктатуре коју нам је, ево 30 година, наметнуо Мило Ђукановић и његова породична и ДПС династија!

Али, прије свега, да вам пожелим срећан и успјешан рад, да ваш Конгрес прође онако како сте замислили, да изаберете партијске органе по вашој мјери и донесете одлуке које ће унаприједити ваш рад, али и позитивно дјеловати на опозиционе политичке снаге, као и на цијелу Црну Гору. Шаљем вам најљепше жеље у име ДСС-а, да ваша младост по којој сте препознати буде замајац некој бољој Црној Гори, некој нашој бољој будућности.

Нас везује префикс демократски, али нас везује и доста тога – и ми у ДССу смо дуго гајили идеју да млади треба да носе промјене и реформе, јер имају снагу за то. Везује нас, ипак,један савремен приступ политици, у којој своје мјесто могу да нађу многи, тако да Вас поздрављам и као једина жена у Црној Гори која је предсједник једне политичке странке! Знам да и ви, у том смислу,  гајите сличне идеје, и да жене, као и млади људи, могу  имати заслужено висока мјеста у страначкој номенклатури и друштву.

Али, посебно што нас везује јесте и заједничка борба против ове власти. Наш сада заједнички политички фронт је у Котору видљив. Видљив је и на црногорској политичкој сцени и чини се да се управо у овој нашој заједничкој борби, на прави начин,показало ко је опозиција, а ко само чека да скупо наплати свој одборнички глас и обесмисли изборне резултате.

         Ова борба у Котору, у којој је СДП пожуриода са саучесницима и својим истомишљеницима из ДПС, СД, ХГИ и Либералне партије да нелегално и нелегитимно смијени градоначелника, вашег Владимира Јокића, на најбољи начин одсликава колико се дубоко иде  у правно насиље, хајдучију и нескривену политичку корупцијуСвуда и на сваком кораку око нас само преваре, безакоње, и отимачина, али и сазнање – колико ми можемо да се боримо против једне организоване криминалне групе, која је спремна на све како би преузела власт?!

             На крају ће још испасти да је куповина и коверте на изборима и пред изборе – мала маца, у односу на криминогену прекомпозицију власти?! Зато, посебно поздрављам моје саборце у Котору, посебно господина Владимира Јокића и његов тим, који су прошли невиђену медијску голготу, у нади да ћемо се успјети изборити за наше опозиционе циљеве првом указаном приликом.

И шта на на крају рећи, осим да вам се од срца захваљујем на позиву и нека нам је са свима, са овом влашћу,  драги Бог у помоћ!

 

 

Конгрес Демократа ЦГ                                           Драгица Перовић

25. 05.2019. године                                                        Предсједница

                                                                           Демократске српске странке

By | 2019-05-26T07:16:55+00:00 May 25th, 2019|aktuelnosti|Comments Off on ОБРАЋАЊЕ ДРАГИЦЕ ПЕРОВИЋ Предсједнице ДСС-а на Конгресу Демократа ЦГ

About the Author: