Рисанчић: Министар Шеховић хитно да реагује због злоупотребе адолесцената у Тивту

Home/aktuelnosti/Рисанчић: Министар Шеховић хитно да реагује због злоупотребе адолесцената у Тивту

Рисанчић: Министар Шеховић хитно да реагује због злоупотребе адолесцената у Тивту

               ОО ДСС Тиват тражи хитну реакцију Министра просвете Дамира Шеховића због злоупотребе тиватских адолесцената – ученика основних и средњих школа, од стране острашћеног Слободана Симовића, потпредсједника СУБНОР-а ЦГ, на уприличеној манифестацији прославе Дана побједе, у Тивту.

               Наиме, за сваку осуду су неофашистичке поруке тог именованог лица пред дисциплинованим и пристојним скупом младих Тивћана, који су само из пристојности и доброг васпитања, а посебно из пијетета према том дану, остали да буду интелектуално «силовани» од стране острашћеног Симовића. И само из тих разлога је исти остао ускраћен да му буде адекватно и одговрено.

             У складу са оном народном “ Дошли дивљи да истјерају питоме” понашала су се и наша дјеца, па Симовић и његов идеолошки партнер Иван Новосел, на функцији предсједника СО Тиват, остали су вјероватно убијеђени да су изговорене лажи на рачун потпиривања вјерске и националне мржње нашле простора у младим главама тиватских ученика. Као и да ће увреде на рачун Цркве и нашег митрополита Амфилохија остати без одјека.

               Колико не треба бранити нашег митрополита Амфилохија, толико исто не би можда требало нападати ни именованог Симовића, јер сами помен имена једног и другог најбоља су одбрана и напад.

               Сви знамо колика је физичка, интелектуална и духовна величина наш митрополит Амфилохије. А, овај други није вриједан ни да му се име спомене!

 

                                                                                             Предсједник  ОО                                                                                                            

                                                                                              Дејан Рисанчић                                                                                    

By | 2019-05-14T09:39:45+00:00 May 14th, 2019|aktuelnosti|Comments Off on Рисанчић: Министар Шеховић хитно да реагује због злоупотребе адолесцената у Тивту

About the Author: