Перовић : Идеја отпора и бунта овој корумпираној власти није замрла

Home/aktuelnosti/Перовић : Идеја отпора и бунта овој корумпираној власти није замрла

Перовић : Идеја отпора и бунта овој корумпираној власти није замрла

      Грађански протест у суботу, на коме је учествовало близу десет хиљада људи, показао је да у Црној Гори није замрла идеја бунта и отпора овој корумпираној власти која је, пошто пото, жељела да завлада апатија и да покаже да се не може ништа промијенити. Али, грађани су им у суботу, достојанственом и цивилозованом шетњом у колони која се протезала од моста Миленијум до старе зграде Владе у Подгорици, показали да нису обесхрабрени и да криминал и безакоње ове власти не може вјечито трајати.
    Демократска српска странка позива све грађане, без обзира на политичку, идеолошку, националну или било коју другу припадност да се опет одазову на нови протест у суботу у Подгорици како бисмо извршили снажан притисак на ову власт иза које стоје безбројне криминалне радње и афере које убрзано излазе на видјело. Дакле, без обзира да ли сте актовни бирачи или апстиненти, са или без партијске књижице, потребно је да се у суботу слободни људи поново окупе и покажу да је скоро тридесет година муке, лоповлука, безакоња, непотизма, убистава, кланова, превара, крађа, медијских манипулација, живота на високој нози док грађани немају ни да прехране своју породицу или за лијек, завршено и да је било доста!
    ДСС се придружила овим протестима како би заједно покушали да на све ово ставимо тачку и да почнемо да градимо друштво на основним начелима – слободе, истине, поштења, правде и закона, посебно када је овај масовни протест обиљежио изузетно велики број младих људи. Зато у суботу очекујемо нову и још дужу колону наших грађана који ће обилазити институције – предсједништва, тужилаштва, правосуђа, јавног сервиса – као упозорење да не раде свој посао, да су потпуно инструментализовани и да је потребно да се све то хитно мијења.

                                                                 Предсједник ДСС
                                                                  Драгица Перовић

By | 2019-02-24T13:09:45+00:00 February 20th, 2019|aktuelnosti|Comments Off on Перовић : Идеја отпора и бунта овој корумпираној власти није замрла

About the Author: