Перовић : Част, понос, правдољубље и јунаштво још живе у Црној Гори

Home/aktuelnosti/Перовић : Част, понос, правдољубље и јунаштво још живе у Црној Гори

Перовић : Част, понос, правдољубље и јунаштво још живе у Црној Гори

       Демократска српска странка даје највећу оцјену суботњем најмасовнијем грађанском протесту у Подгорици, који на велика врата враћа наду и вјеру да част, понос, правдољубље и јунаштво и даље живи и да није напустило Црну Гору! Невријеме, мраз и оркански вјетар, који је захватио цијелу Црну Гору, најбољи су доказ да је грађанска свијест и одлучност јача од свих непогода које су нас снашле и које нас сналазе већ пуних тридесет година.
      Поштованим грађанима, а посебно пробуђеној и свјесној црногорској младости, све честитке на организацији цивилизованог протеста! Протеста, који на најдемократскији и најцивилизованији начин, корак по корак, лаганом градском шетњом раскринкава однарођене институције диктаторског режима, династију Ђукановић и његово окружење.
Без икакве намјере и жеље да успјех и резултате протеста страначки својатамо, ноторна је чињеница да је суботњи протест дебело и добрано уздрмао Ђукановићев режим и да ће „Црногорски Цар“ убрзо бит „ГО“.
      Стога Демократска српска странка тврди, а и увјерени смо, да је последње појављивање црногорског диктатора на конферецији са Душком и Тарзаном и њихово гледање у под, најбоља слика панике и страха у ДПС редовима и најбољи доказ политичког копрцања уздрманих режимлија. Слика говори више од ријечи!
       И да закључимо, за Демокртаску српску странку суботње невријеме и више од 15.000 грађана, присутних на протесту, је сигурни показатељ да је вријеме да пред народом диктатор положи вербално и полицијско оружје и мјесто уступи правди, правној држави и новој некорумпираној власти која ће црногорском народу и држави Црној Гори вратити пуно достојанство, како унутар државе тако и пред свијетом.

                                                             ПРЕДСЈЕДНИК
                                                             Драгица Перовић

By | 2019-02-24T13:04:36+00:00 February 24th, 2019|aktuelnosti|Comments Off on Перовић : Част, понос, правдољубље и јунаштво још живе у Црној Гори

About the Author: