Рисанчић : У ДПС укрштају копља око плијена од 5,6 милиона

Home/aktuelnosti/Рисанчић : У ДПС укрштају копља око плијена од 5,6 милиона

Рисанчић : У ДПС укрштају копља око плијена од 5,6 милиона

Демократска српска странка најоштрије осуђује ДПС „циркус“ који је у општини Тиват одавно раширио своју шатру и никако да престане, што потврђује нови-стари скандал са комуналијама и опљачканим новцем наших грађана.„ДПС је дакле, смијенио предсједницу општине Снежану Матијевић, јер није прихватила да потпише противзаконит уговор о опросту комуналија Порто Монтенегру од 5,6 милона евра, иако су управо на њен предлог сви одборници ДПС то подржали.

И када смо помислили да је коначно на тиватску трагикомедију стављена тачка, сада већ бивша градоначелница у опроштајном саопштењу поручује грађанима да у потпуности остаје привржена циљевима и политици ДПС, од којих очекује да наставе са реализацијом изборног програма понуђеног грађанима Тивта, „у чему ће и она давати пун допринос као и свих претходних година“.

Јасно је да Матијевићка не жели да заврши као неки други ДПС градоначелници и функционери који су крали и за себе и за партију- у Спужу на вишегодишњој робији, тако нам је јасно да је сасвим довољан број депесоваца који ће у Скупштини гласати за било кога на том мјесту, колико год их то коштало, јер не смију да се супротставе вољи партије и свог вјечитог господара-Мила Ђукановића.

Ако би тјерали мак на конац, могли би да подсјетимо депесовце да су они поставили Снежану Матијевић за носица свoје изборне листе и како сами тврде направили најбољи резултат од како је избора у Тивту. Сада се посипају пепелом и говоре о њеним лошим резултатима. Матијевићка је требала да зна ону народну „ко са ђаволом тикве сади, о главу му се разбијају“.

Демократска српска странка са задовољством гледа и слуша како чланови владајуће партије говоре све најгоре о себи и другима и укрштају копља око најновијег плијена од 5,6 милиона евра и нове пљачке.

Са друге стране жао нам је због свих нас, грађана Тивта и Црне Горе што се остварује управо оно на што смо упозоравали-материјално и морално уништавање свега чега се ова власт дохватила.

Демократска српска странка је странка српског народа у Црној Гори и најважнија ствар за нас је остваривање националног програма заштите нашег народа који је итекако угрожен и на чијој се асимилацији ради пуне двије деценије, али и много дуже. Традиционалне вриједности су оно због чега су нас гласали наши чланови и симпатизери и сматрамо да за нас у најновијој ујдурми власти „ко је поштенији у ДПС“, нема мјеста. Нека сами то разријеше, јер их како кажу, има довољно да се обрачунају, а и зато што су учествовали без изузетка у пљачки грађана, о чему смо на стотине пута обавјештавали и јавно упозоравали и њих и наше грађане, који су их ипак гласали, али се надамо и позивамо их да то више не чине.

Ипак за Демократску српску странку, полувладавина госпође Матијевић биће запамћена по барем двије добре ствари. Прва је, што за њеног полумандата Тереза Кесовија није пјевала на Видовдан у Тивту, а друга што је у локалној управи и јавним предузећима запослила знатан број виђених Срба“, истиче се у саопштењу које потписује предсједник ОО ДСС, Дејан Рисанчић.

By | 2018-07-05T14:54:29+00:00 July 4th, 2018|aktuelnosti|Comments Off on Рисанчић : У ДПС укрштају копља око плијена од 5,6 милиона

About the Author: