Изборна скупштина Демократске српске странке

Home/aktuelnosti/Изборна скупштина Демократске српске странке

Изборна скупштина Демократске српске странке

Демократска српска странка је одржала Изборну скупштину у Подгорици, на којој је једногласно изабрано ново руководство – Предсједник, Потпредсједници, стални чланови Предсједништва и нови Главни одбор. За Предсједника је поново изабрана Драгица Перовић, а за Потпредсједнике Матија Николић и др Милоје Зејак.
Скупштини, којом је предсједавала Маја Мршуља, присуствовали су скупштинари из већине градова Црне Горе, којима се овом приликом захваљујемо! Констатовано је, да је ДСС задржала своје чланство, организационо се побољшала, али и да има нове људе који представљају будућност странке, као и Црне Горе.

    

У више него свечаној атмосфери прихваћен је Извјештај предсједнице странке о раду и усвојена је политичка платформа, у којој се наводи да ће најважнији приоритет ДСС-а бити заштита интереса српског народа, као и осталих грађана Црне Горе, српског језика, ћириличног писма и Српске православне цркве као најважнијих цивилизацијских тековина.

На Скупштини је констатовано да је Демократска српска странка успјела да се одржи као аутентична странка српског народа у Црној Гори, што се јасно види по резултатима посљедњих локалних избора. Речено је да су наредни локални избори прави тест за ДСС, али и за наше грађане који се овог пута морају одупријети притисцима власти, али и онима у опозицији којима су мандати испред њихових прокламованих циљева.
Демократска српска странка са задовољством констатује да је и Државна ревизорска институција дала позитивно мишљење на њено финансијско пословање, што је само још један доказ да је ДСС легалистичка странка!

 

By | 2017-12-30T16:17:13+00:00 December 17th, 2017|aktuelnosti|Comments Off on Изборна скупштина Демократске српске странке

About the Author: