Честитка предсједнице ДСС и СО Котор

Home/aktuelnosti/Честитка предсједнице ДСС и СО Котор

Честитка предсједнице ДСС и СО Котор

“Драги суграђани и суграђанке, као ваша суграђанка данас када испраћамо 2017. и када смо на прагу 2018. године, желим вам све оно што желим себи и својој породици!
Наравно, изнад свега, желим вам добро здравље, а онда испуњење и свих осталих жеља – малих и великих, једном ријечју свега онога што може да уљепша нашу свакодневицу. Да будемо своји! Да живимо у миру и без тензија! Да све неиспуњене жеље из ове године остваримо у наредној и наредним годинама, поштеним и преданим радом! А, све у сврху да допринесемо да себи и свом граду оставимо несто по чему ћемо бити упамћени и бити добар примјер будућим генерацијама. Традиционалност и културалност средине у којој живимо је модел који нас на то обавезује и ми смо само настављачи нечег на шта смо сви као колективитет поносни! Како ми, који смо становници града Котора, тако то са пуно сензибилитета преносимо и на све оне који посјете наш град!
Стога, вама драги суграђани и суграђанке, и свим насим драгим гостима, како онима који се већ налазе, тако и онима који планирају да посјете наш град, желим пуно среће, здравља и успјеха у 2018.години и да нам нова година по свему и у свему буде боља од претходне!” – наводи се у честитки предсједнице СО Котор Драгице Перовић.

By | 2017-12-30T16:06:37+00:00 December 30th, 2017|aktuelnosti|Comments Off on Честитка предсједнице ДСС и СО Котор

About the Author: