НИКОЛИЋ : ПРЕСУДА ГЕНЕРАЛУ МЛАДИЋУ ПОСЛЕДЊИ ДОКАЗ ДА ЈЕ ХАШКИ ТРИБУНАЛ ПОЛИТИЧКА ИНКВИЗИТОРСКА ИНСТИТУЦИЈА НАТО

Home/aktuelnosti/НИКОЛИЋ : ПРЕСУДА ГЕНЕРАЛУ МЛАДИЋУ ПОСЛЕДЊИ ДОКАЗ ДА ЈЕ ХАШКИ ТРИБУНАЛ ПОЛИТИЧКА ИНКВИЗИТОРСКА ИНСТИТУЦИЈА НАТО

НИКОЛИЋ : ПРЕСУДА ГЕНЕРАЛУ МЛАДИЋУ ПОСЛЕДЊИ ДОКАЗ ДА ЈЕ ХАШКИ ТРИБУНАЛ ПОЛИТИЧКА ИНКВИЗИТОРСКА ИНСТИТУЦИЈА НАТО

 

 

     Демократска српска странка сматра да је пресуда на доживотну робију генералу војске Републике Српске Ратку Младићу последњи доказ да је Хашки трибунал био политичка, инквизиторска институција НАТО-а усмјерена да нанесе што јаче ударце и што већу штету српском народу. Једина олакшавајућа околност, након очекиване пресуде од оваквог суда, јесте то што одлази на сметлиште историје као “институција” основана од стране Уједињених нација чија “правда” је била таква да су злочинци као Насер Орић, Анте Готовина и Рамуш Харадинај пуштани на слободу, а они који су бранили и спасили српски народ од уништења у Босни и Херцеговини, осуђени на доживотну робију.
     Та “правда” Хашког трибунала осудила је на дугогодишњу робију политички и војни врх српског народа, чије су збирне казне миленијумске, док су, на другој страни, за остале учеснике у грађанском рату у бившој Југославији изрицане ослобађајуће пресуде или благе казне у трајању од неколико мјесеци.
    Демократска српска странка тврди и да се оваквим пресудама покушава дати легитимитет нападима НАТО-а, што на Србе у Републици Српској 1995, што на Савезну Републику Југославију 1999. Тако овај “суд” покушава да замјеном историјских чињеница представи НАТО агресоре као борце за правду и слободу, наводно, других угњетаваних народа у бившој Југославији, а српске генерале, војску и народ као злочинце.
     Демократска српска странка се пита колико их дијели од нацистичког погледа на људе, када су, управо по принципу хашког трибунала “Срби су криви за све”, сатанизовали један народ, донијели посебне законе само за тај народ, а затим их, у име тих закона, протјеривали, уништавали, тјерали на принудни рад и у концентрационе логоре, а на крају, вјероватно као посебан члан закона, представљали гасне коморе као цивилизацијско достигнуће.
                                                                                                      Замјеник предсједника ДСС,
                                                                                                      Матија Николић

By | 2017-11-24T17:28:40+00:00 November 23rd, 2017|aktuelnosti|Comments Off on НИКОЛИЋ : ПРЕСУДА ГЕНЕРАЛУ МЛАДИЋУ ПОСЛЕДЊИ ДОКАЗ ДА ЈЕ ХАШКИ ТРИБУНАЛ ПОЛИТИЧКА ИНКВИЗИТОРСКА ИНСТИТУЦИЈА НАТО

About the Author: