Перовић: Било би лијепо да одборници ДПС чујемо глас

Home/aktuelnosti/Перовић: Било би лијепо да одборници ДПС чујемо глас

Перовић: Било би лијепо да одборници ДПС чујемо глас

У вези саопштења ДПС одборнице Тее Брајак и (без)личног осврта на кадровање нове локалне власти у Котору и рада СО Котор, само кратко:

Након писаног оглашавања Тее Брајак, млађане ДПС одборнице, у СО Котор, остаје горак укус у устима како неко из чистог незнања постаје алатка у рукама двадестседмогодишње политичке ДПС камариле.

Напрасно политичко буђење млађане ДПС одборнице било би за сваку похвалу да је иста у досада одржаних дванаест сједница СО Котор бар једном отворила уста – макар да зијевне?! Овако јој ја, као особа са животним и радним искуством, као предсједница ДСС-а, као Предсједница СО Котор – изабрана са листе коалиције Демократског фронта, упућујем најдобронамјернији савјет да би било много боље да је остала и даље да „ћути” јер бити „говорник” у име надобудних и потрошених ДПС кадрова за њу, пред којом је будућност, ова данашња политичка мрља потпуно је непотребна.

Стога, позивам младу колегиницу да се не бави политичким трућањем и јесу ли сједнице СО сазиване по хитном поступку или не, јесу ли отказиване СМС порукама или писаним поднесцима, па благо мени и надам се на радост осталих одборника, већ за прву наредну сједницу узме активно учешће у раду. Нека се јави за ријеч и пожели присутнима у сали макар добар дан. Ово зато, да бисмо, након годину дана, чули какав јој је глас?!

А ако то није у стању, онда нека као добро васпитана и образована дјевојка, други пут броји до три и оне који је свјесно и урачунљиво доводе у ситуацију да буде потписник туђих мисли и размишљања културно одбије. То је, сигурна сам, нешто што јој више приличи од овог писаног инцидента! У супротном, мора бити спремна да ће јој бити узвраћено на исти начин!

Предсједница ДСС- Драгица Перовић

By | 2017-11-13T12:17:42+00:00 November 12th, 2017|aktuelnosti|Comments Off on Перовић: Било би лијепо да одборници ДПС чујемо глас

About the Author: