Говор предсједнице ДСС Драгице Перовић на представљању предсједничког кандидата Бојанића у Котору

Home/aktuelnosti/Говор предсједнице ДСС Драгице Перовић на представљању предсједничког кандидата Бојанића у Котору

Говор предсједнице ДСС Драгице Перовић на представљању предсједничког кандидата Бојанића у Котору

Даме и господо, част ми је и задовољство да у у име которске власти, пожелим добродошлицу, предсједничком кандидату највећег дијела црногорске опозиције, у то име и једно лично обраћање, Вама господине Бојанићу,  добро нам дошли, добро дошли у наш лијепи и слободни град Котор, вечерас као кандидат, а надамо се већ 16-ог априла као предсједник Црне Горе! Г –дине Бојанићу, ни Ви ни МИ, ако има Бога и разума не смијемо дозволити да једна хумореска – коју сам недавно прочитала, а која дословице гласи: „Црна Гора је толико малена да је један човјек држи у шаци“ – буде наша будућност и да чак почнемо да мислимо и да „Немамо никог ближег од оног који нас држи у шаци“. Ово зато, јер смо мимо своје воље постали вазали и таоци једног човјека, једне сестре, једног брата, једног сина, једног сестрића, једне породице, једном ријечју једног клана…. који сигурним кораком, скоро 30 година, гази по нама.
Дакле, Даме и господо, 15 априла избор је више него лак, јер: – на једној страни је актуелни владар Мило, који се на трону налази 24 године, час као премијер – час као предсједник ЦГ, који је постао премијер Црне Горе у својој 29. години?! Који данас са 53 године, на силу и срамоту хоће, по други пут, да буде предсједник Црне Горе?! Дакле на власти је пуне 24 године! Дуже од Његоша, али ипак мање од Светог Петра Цетињског и књаза Николе. Стога је више него идеалан моменат и крајње вријеме да се дистанцирамо од погубне владавине једног човјека и његове дружине – која је руковођена искључиво својим личним интересима уништила црногорску економију, створила сиромаштво, незапосленост, криминал и корупцију.
И на другој страни имамо Вас, г-дине Бојанићу, који сте у јавности препознати као: породичан, скроман, поштен и стручан човјек, који у својој биографији нема ни једну мрљу. Човјека, који се креће и живи са народом – без телохранитеља, блиндираних аутомобила и медијске халабуке. Вама не треба предсједничка функција ради имунитета, не требају Вам ни финансијери типа Прве банке и разних шеика за побједу, Вама смо довољни ми – слободни грађани, који Вам вјерујемо!
Свијетла тачка и добар модел Вам је наш град Котор, који је показао да можемо да побиједимо ДПС хоботницу! Да преузмемо власт! Да задржимо власт и да радимо за народ и у корист општег добра! Ако мислите г-дине Бојанићу да је, у Котору лако држати власт – мој искрени одговор је није, али је могуће и резултати говоре, да се не заваравају није то само семафор који нам се спочитава у последње вријеме. Али, сада немам намјеру трошити вријеме да которску опозицију увјеравам да је њихова медијска истина таква да у њу не вјерује ни њихово највјерније чланство. Ми смо ту – па ту и са тим се требају вољно и невољно помирити, као и са чињеницом да одлазак ДПС власти није смак свијета, да је у Котору и у ЦГ живота било прије ДПС-а, као што ће га бити и након ДПС-а!
Толико о одлазећим, а Вама лично, желим пуно успјеха 15-ог априла, као и успјешну предизборну кампању, која је примјерена не само Вама, као скромном човјеку, већ и тренутку у које је наше друштво доведено, односно заведено!
И наравно на крају ово своје обраћање завршићу са пар цитата коментара, са портала који прате текстове везано за Вас, а који биљеже висе – хиљадите прегледе?!

Бојанић је…
1. частан човјек наспрам криминала, корупције, пљачке..
2. Бојанићу, у шах- мат су позицији. Ти говориш истину, они лажу 29 година. Ти си поштен човјек, они краду 29 година. Ти си частан цовјек, они криминалци 29 година.
3. Пуна подршка за Бојанића! Истином против лажи, поштењем против лоповлука, чашћу против криминала. Избор је лак!!!!

Драгица Перовић
Предсједница СО Котор и ДСС-а

By | 2018-04-05T11:15:28+00:00 March 28th, 2018|aktuelnosti|Comments Off on Говор предсједнице ДСС Драгице Перовић на представљању предсједничког кандидата Бојанића у Котору

About the Author: