Перовић : Потпуно обесмишљавање државних институција у случају Кнежевић

Home/aktuelnosti/Перовић : Потпуно обесмишљавање државних институција у случају Кнежевић

Перовић : Потпуно обесмишљавање државних институција у случају Кнежевић

Демократска српска странка жали што се европски стандарди кроз ефикасност рада црногорског судства и поште ЦГ, који очигледно добро и синхронизовано раде чак и у данима викенда, најновијим примјером и на најгори могући начин, показују – покушајем експресног одвођења у затвор Милана Кнежевића, посланика у црногорском Парламенту и Предсједника Демократске народне партије (ДНП).
На страну то, што нам је савршено добро јасно, када је г-дин Милан Кнежевић у питању, да се ефикасност нашег здравства већ показала у лијечењу габаритног полицајца, који се под пуном ратном опремом „ни крив – ни дужан“ нашао на путу “силеџије” Милана Кнежевића?! Али нам напросто није јасно да црногорско судство, толико ниско срља, и да сада, по истом рецепту и истом брзином, под хитно жели иза решетака стрпати г-дина Кнежевића.
Демократска српска странка, прије свега, као неко ко је са г-дином Миланом Кнежевићем и његовом ДНП-ом закључио Меморандум о сарадњи, има политичку, а надасве и људску обавезу, па га искрено и од срца јавно позивамо, да нас 23.фебруара, у 10 часова, посјети у Котору, са тачно утврђеном локацијом – испред затвора, у Старом граду?! Ово зато, јер је управо на последњем скупштинском засиједању од стране Скупштине Црне Горе усвојен Закон о измјенама и допунама закона о заштити природног и културно – историјског подручја Котора, којим се додатно унапрјеђује законски оквир и пружа квалитетнија основа за управљање овим УНЕСЦО подручјем, а којем засиједању је присуствовао и неправедно осуђени, г-дин Милан Кнежевић, како би се исти на лицу мјеста, као посјетилац, увјерио у пуну оправданост донијетог lex specialisa.
Стога ДСС позива г-дина Кнежевића да, умјесто у Спуж – дође у Котор, гдје ћемо га као добри домаћини дочекати испред затвора у Старом граду, која зграда иначе испуњава све услове да се претвори у културно – историјску институцију и тако на најбољи начин обесмислимо експресни позив упућен Кнежевићу на издржавање казне у Спужу.
Овим симболичним гестом желимо да црногорској јавности укажемо на потпуно урушавање државних институција у ЦГ, на примјеру Милана Кнежевића!

Предсједник
Драгица Перовић

By | 2018-02-19T13:04:30+00:00 February 19th, 2018|aktuelnosti|Comments Off on Перовић : Потпуно обесмишљавање државних институција у случају Кнежевић

About the Author: